Skip To The Main Content

News

 
Nov 25, 2011

Søker Mekanikere/Montører

Maritime Partner AS er en ledende leverandør av hurtiggående rednings- og patruljebåter i størrelse fra 5 til 25 meter. Disse inkluderer sterke varemerker som Alusafe, Seabear, Springer og Weedo. Vi er i dag 45 ansatte og vi holder til i moderne lokaler i Breivika. Vår virksomhet inkluderer salg og markedsføring samt design, utvikling, produksjon og service. En del av produksjonen er satt bort til samarbeidende selskaper. En vesentlig del av omsetningen går til eksport. På grunn av økende arbeidsmengde søker vi etter

Mekanikere/Montører

Til monterings- og servicearbeid på våre båttyper søker vi etter medarbeidere med god kjennskap til båter. Vedkommende må kunne jobbe selvstendig, men også i team. God kjennskap til hydraulikk og/eller elektrisk vil bli tillagt positiv vekt.

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige vilkår. Vi tilbyr også krevende og utfordrende oppgaver i et selskap i rask utvikling.

For nærmere informasjon om stillingen: kontakt produksjonssjef Svein Inge Vedde, tlf 70 17 15 16 eller mobil 950 87 360 eventuelt finansdirektør Erik F. Eriksen, tlf. 70 17 15 60 eller mob tlf 907 57 660

Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Søknad med CV sendes innen 06.12.2011 til på e-mail til: erik@maritime-partner.com eller

Maritime Partner AS

Postboks 8193

6022 Ålesund

Merkes: Søknad montør